Votacions dels representants al Consell Escolar

Votacions dels representants al Consell Escolar

Us recordem que:
El proper dijous dia 27 de novembre tindran lloc les votacions dels representants del sector famílies al Consell Escolar, de 15h a 19h, al vestíbul de consergeria.
Enguany s’han presentat tres candidats/tes, dels quals n’han de ser elegits /des 2 per formar part del consell escolar, per tant caldrà que en la papereta marqueu amb una creu un màxim de dues persones.
Els pares i mares representants al consell opinen, avaluen i elaboren propostes per a la millora del funcionament del centre educatiu. Les decisions que es prenen al consell escolar són decisives per al funcionament i la millora del centre i, per tant, també per a l’èxit educatiu de tots els alumnes.
La seva participació en el consell escolar vol dir, també, fer una tasca de representació. Això significa que, com a membres del consell, la seva participació és en representació de totes les famílies, donant veu a les seves peticions, preocupacions i iniciatives . És per aquest motiu que la vostra participació i implicació com a pares i mares en les eleccions al consell escolar és tan important.
Quan les famílies participeu en les eleccions, doneu suport al vostre candidat i delegueu en la seva veu i representació. Així feu arribar les seves opinions i aportacions. És important que participeu en les eleccions al consell escolar
PARTICIPA!!!!!!!

Posted in:

Envieu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *