Club de lectura

Club de lectura

Des de la biblioteca hem iniciat un club de lectura amb l’alumnat del cicle superior. En aquesta primera edició s’han inscrit 23 alumnes, tot un èxit!

Per començar hem escollit un llibre que creiem serà engrescador pels infants. Es un llibre de Philippa Pearce novel·lista anglesa, “El jardí de mitjanit”. Es un clàssic per a lectors des dels 10 fins als 100 anys.

Per culpa del xarampió del seu germà, en Tom es veu obligat a passar l’estiu a casa d’uns oncles que viuen allunyats de tot i no tenen fills. Així que s’avorreix molt. Una nit, desvetllat del tot, sent com el rellotge toca les onze, les dotze i… LES TRETZE! Sorprès i desorientat, es lleva, mira per la finestra… i descobreix que al voltant de la casa tot ha canviat i ara hi ha un fantàstic jardí que de dia no hi era… I llavors, entre els arbres, veu unes siluetes… ¿Què són? ¿Fantasmes? ¿O potser és que el fantasma és ell?…

 

Davant del gran èxit d’alumnes inscrits hem fet dos grups, els quals es troben cada 15 dies, un cop a la setmana per compartir sensacions, impressions i opinions sobre els fragments llegits.

 

Envieu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *