Aquesta quinzena escoltem: “La Rambla” (Quimi Portet)

Aquesta quinzena escoltem: “La Rambla” (Quimi Portet)

Aquesta quinzena escoltem “La Rambla” de Quimi Portet, inspirada en el popular passeig de Barcelona. Donat que s’acosta el DENIP, el Dia Escolar de la No-Violència i al Pau,  escoltem aquesta cançó en record de les persones afectades per l’atemptat que va tenir lloc a Barcelona l’estiu passat.

Quimi Portet (Vic20 d’octubre de 1957), és un músic i cantautor català, cofundador d’El Último de la Fila juntament amb Manolo García i autor de nou discos en solitari.

Abans d’El Última de la Fila, grup amb el qual va assolir l’èxit, havia format part com a guitarrista i compositor dels grups Kul de MandrilLos Burros.

L’any 1998 s’anuncià la dissolució de El Último de la Fila, tres anys després de publicar l’últim disc, “La rebelión de los hombres rana”. Des d’aleshores ha publicat vuit discos en solitari, als quals cal sumar “Persones estranyes”, del 1987. Cal destacar també la seva faceta de productor; a més d’encarregar-se de la producció de la majoria dels discos de El Último de la Fila, ha produït entre altres àlbums d’Albert PlaGerard QuintanaPaul Fuster i, sobretot, Adrià Puntí.

 

 

Envieu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *